Penna-Európa Fordítóiroda


  Amennyiben fejleszteni kívánja nyelvi ismereteit, vagy társasága fejlődése érdekében munkatársai idegen nyelv tudását szeretné kiépíteni vagy csiszolni, örömmel állunk rendelkezésére egyéneknek vagy csoportoknak biztosított nyelvoktatási szolgáltatásunkkal.
 
 Az idegen nyelvi kommunikációra a személyes kapcsolatok fenntartásán túl gyakran az üzleti céljai eléréséhez és szakmai kibontakozásához is szüksége lehet. Ezért olyan szakképzett nyelvtanárokkal dolgozunk, akik az általános ismeretek mellett képesek Önt megtanítani arra, hogy szakterületén is könnyen tarthasson fenn kapcsolatot idegen nyelvet beszélő üzlettársaival és kollégáival. Oktatóink az általános feladataikon túl szeretnék mélyebben is megismerni a rájuk bízottak tevékenységét, hogy ezáltal is segíthessük fejlődésüket.
 
 Oktatási szolgáltatásainkat  képzett nyelvtanáraink segítségével korszerű, kommunikatív formában biztosítjuk. A tanfolyamokat minden esetben vállalati és egyéni igényfelmérés előzi meg, mely során tájékozódunk a társaság vállalati kultúrájáról és nyelvi igényeiről. A tanfolyamok ideje alatt folyamatos visszajelzést biztosítunk a tanulók eredményeiről, és időközönként átfogó jelentést készítünk előrehaladásukról. A minél rugalmasabb és hatékonyabb oktatási folyamat támogatására közvetlen és folyamatos kapcsolatot tartunk fenn ügyfeleinkkel.
 
 Kérjük, amennyiben szeretné oktatási, fordítási vagy tolmácsolási szolgáltatásunkat igénybe venni, írjon a translations@penna.hu címre, hívja az alábbi telefonszámok valamelyikét: +36 1 321-66-06; +36 30 9-926-110, +36 30 24-22-104, vagy küldjön faxot a következő számra : +36 1 413-04-24. Megkeresésre azonnal küldünk Önnek egy árajánlatot.
 
 Köszönjük megtisztelő figyelmét.
 


A Társaság | Fordítás | Oktatás | Kapcsolat | Referenciáink

E-mail : translations@penna.hu
+36 1 321-66-06
C2001 Penna-Európa, http://penna.hu All Rights Reserved